woensdag 25 maart 2020

Algemeen - Frans - Uitdagingen


Goedemorgen iedereen,

Om wat extra duidelijkheid te scheppen. Er gaan deze week geen extra taken, blaadjes, invuloefeningen worden verstuurd. Er zijn sommige leerlingen al heel ver met hun werk en andere wat minder ver. Dit geeft niet. Wel is het heel belangrijk om iedere dag je zelfde werkritme aan te houden. In de mate dat dit kan natuurlijk.

Het is niet omdat het schriftelijk werk bijna gedaan is, dat je moet stoppen met werken! Er is werk genoeg voor handen via onze klasblog. In de rechterkolom kan je zien dat er heel wat nieuwe, vrijblijvende, creatieve opdrachten zijn bijgekomen. Zeker de moeite om eens uit te pluizen en je volledig voor in te zetten.

Verder is het ook erg slim om jullie Frans goed te onderhouden. Doe dit bvb. op kweetet en quizlet. Terug op school ga ik herhalingstoetsen afnemen van de woordenschat van Frans en ook van alle werkwoorden.  Op de eerste dag terug op school spreken we samen af wanneer we dit zullen organiseren, dus geen stress. Maar je hebt hier nu wel tijd genoeg voor om je al voor te bereiden.

Zie dat je alles haalbaar houdt. Het is zeker niet de bedoeling om van 's morgens tot 's avonds laat te werken. Ontspanning en buiten spelen zijn ook super belangrijk.
Ik moet nog van heel wat kinderen weten wat hun onderwerp is voor hun spreekbeurt. Let op, ik moet eerst akkoord gaan voor je eraan kan werken.

Groetjes
Meester Pieter

3 opmerkingen: